Aróma: 3
Vytrvalosť: 4
Telo: 4
Sladkosť: 3
Hmotnosť: 500 g
TRADIČNÉ SICÍLSKE ESPRESSO
Silný ako Etna, voňavý ako metla. Sicílska káva nie je len chuťová prestávka. Je to multisenzorický vesmír, v ktorom cítiť všetko teplo, vôňu a vôňu ostrova . Chceme sprostredkovať typické „know-how" nás Sicílčanov, náš kult pohostinnosti , starostlivosť , ktorú venujeme detailom, pravosť každého nášho činu, veľkorysé a chutné kostýmy našej tradície, štruktúru múdro navrhnutého produktu. . Sicílska káva espresso je esenciou krajiny vytvorenej z kontrastov. Sicílska káva espressoje silná a jemná, robustná a aromatická: v ktorúkoľvek dennú dobu je tá správna prestávka tá, ktorá dokáže dodať energiu, ale veríme, že aj pohodu a úľavu.
Vášeň pre výberové a kvalitné kávy sa zrodila v roku 1960, keď sa Commendatore Giovanni Raciti rozhodol múdro spojiť najlepšie kávové zrná s láskou k svojej Sicílii: odvtedy sa tradičné sicílske espresso zrodilo práve zo zmesí so silným telom a obklopujúcou arómou, ktoré obsahujú všetko teplo a intenzitu vulkanickej zeme , v ktorej sa my z Iónie rodíme. Pôvodné receptúry , ktoré sa dedili z otca na syna, boli vylepšené a zdokonalené vďaka nášmu modernému výrobnému procesu, ktorý každý deň praží tony intenzívnej arómy a je pripravený na zdieľanie s tými najnáročnejšími jazýčkami.
Ak káva pochádza z rôznych krajín – z ktorých každá používa iné metódy spracovania pred uvedením na trh, aby každé jedno zrnko dostalo jeho nezameniteľnú arómu – určite najpoužívanejšie botanické druhy sú hlavne dva: Arabica a Robusta .

5,80 €
Nový komentár