Ochrana osobných údajov

GDRP

Ochrana osobných údajov

Spoločnosť CONCETTA, s.r.o. so sídlom Zárieč- Keblov 177, PSČ: 013 32 Svederník, IČO: 36 431 389, zapísaná v Obchodnom registri vedenom Okresným súdom Žilina, oddiel Sro, vložka číslo: 16303/L ( ďalej aj ako „ zodpovedná osoba" či „prevádzkovateľ") spracúva Vaše osobné údaje v súlade s účinnou legislatívou o ochrane osobných údajov- Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 z 27. Apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov (ďalej len „GDPR") a zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v platnom znení (ďalej len „ zákon o ochrane osobných údajov"). Prevádzkovateľ chráni všetky spracúvané osobné údaje ako prísne dôverné a nakladá s nimi v súlade s platnými právnymi predpismi v oblasti ochrany osobných údajov. Bezpečnosť Vašich osobných údajov je pre nás prioritou.

1. Zásady spracúvania osobných údajov

1.1. Medzi predmety činnosti prevádzkovateľa patrí predaj tovaru a služieb na diaľku ( cez internet) . Z tohto dôvodu prevádzkovateľ spracúva len údaje potrebné v súvislosti s činnosťou našej spoločnosti a len v nevyhnutnom rozsahu, tak aby sme rešpektovali Vaše súkromie. Vaše osobné údaje spracúvame len v súvislosti s vytvorením objednávky, doručením objednávky, naším oprávneným záujmom, alebo na základe Vami udeleného súhlasu. Jedná sa o základné údaje (napr. meno, priezvisko a adresa, fakturačná adresa, názov spoločnosti, sídlo), kontaktné údaje (napr. e-mailová adresa, telefónne číslo), údaje o využívaní E-shopu (napr. podrobnosti o priebehu Vašej návštevy nášho E-shopu, využívanie konkrétneho obsahu, dobách prístupu) a údaje o pripojení (napr. údaje o koncovom zariadení, IP adresy, adresa URL odkazujúceho servera).
1.2. Za bezpečnosť Vašich osobných údajov zodpovedá prevádzkovateľ. V niektorých prípadoch je potrebné poskytnutie Vašich osobných údajov tretím osobám najmä kuriérskym spoločnostiam, ktorým poskytujme Vaše osobné údaje v nevyhnutnom rozsahu. V prípade platby disponuje údajmi o Vašej platobnej karte spoločnosť, ktorá je poskytovateľom platobnej brány.
1.3. Prevádzkovateľ spracúva Vaše osobné údaje zásadne iba v nevyhnutnom rozsahu a na základe príslušného právneho základu v zmysle zákona o ochrane osobných údajov a GDPR. Vaše osobné údaje sú spracúvané a uchovávané len na dobu nevyhnutne potrebnú na zabezpečenie všetkých práv a povinností plynúcich z príslušného zmluvného vzťahu a ďalej na dobu potrebnú podľa všeobecne záväzných právnych predpisov. Vaše osobné údaje budú po ukončení spracúvania bezodkladne zničené.
1.4. Ako dotknutá osoba, ktorej osobné údaje spracúvame máte všetky práva v zmysle zákona o ochrane osobných údajov a GDPR, ktoré môžete kedykoľvek uplatniť napríklad na e-mailovej adrese eshop@vulcano.sk.

Konkrétne máte právo:
• na informácie o osobných údajoch ktoré o Vás spracúvame (čl. 15 GDPR a § 21 ods. 1 zákona o ochrane osobných údajov)
• na opravu nesprávnych a nekompletných osobných údajov v zmysle (čl. 16 GDPR a § 22 zákona o ochrane osobných údajov)
• na vymazanie osobných údajov, ak už nie je potrebné osobné údaje spracúvať na účely, na ktoré boli zhromaždené alebo inak spracúvané, alebo ak sa zistí, že boli spracúvané protiprávne (čl. 17 GDPR a § 23 zákona o ochrane osobných údajov
• na obmedzenie spracúvania osobných údajov (čl. 18 GDPR § 24 zákona o ochrane osobných údajov)
• na prenosnosť údajov osobných údajov (čl. 20 GDPR § 26 zákona o ochrane osobných údajov)
• na odvolanie súhlasu, v prípade, že sú Vaše osobné údaje spracúvane na základe udeleného súhlasu (čl. 7 GDPR)
• na neúčinnosť automatizovaného individuálneho rozhodovania
• namietať/ podať sťažnosť proti spracúvaniu osobných údajov týkajúcich sa Vašej osoby, na základe ktorej bude spracúvanie Vašich osobných údajov ukončené, pokiaľ sa nepreukáže, že existujú závažné oprávnené alebo zákonné dôvody pre spracúvanie, ktoré prevažujú nad záujmami alebo právami a slobodami Vami ako dotknutej osoby, najmä ak je dôvodom prípadné vymáhanie právnych nárokov ( čl. 21 ods. 1 GDPR a v § 27 ods. 1 zákona o ochrane osobných)

Vyššie uvedené všeobecné právo namietať sa vzťahuje na všetky účely spracovania uvedené v týchto pravidlách, pri ktorých sa spracovanie uskutočňuje podľa článku 6 ods. 1 písm. f) GDPR a § 13 ods. 1 písm. f) zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov. Na rozdiel od osobitného práva namietať proti spracovaniu údajov na reklamné účely sme podľa GDPR povinní takéto všeobecné námietky akceptovať iba vtedy, ak nás informujete o naliehavých dôvodoch, napr. o možnom ohrození života alebo zdravia.
• obrátiť sa na dozorný orgán, ktorým je Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky so sídlom na adrese Hraničná 12, 820 07 Bratislava 27 alebo webstránke: http://www.dataprotection.gov.sk/
Bližšie informácie ohľadne uplatnenia Vašich práv v súvislosti so spracúvaním osobných údajov vrátane formulárov pre uplatnenie jednotlivých práv nájdete na stránkach Úradu na ochranu osobných údajov.

2. Cookies

2.1.Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa ukladajú vo vašom zariadení (počítač, mobilné zariadenie alebo iný prístroj umožňujúci prístup k internetu) pomocou ktorého používate internetový obchod https:eshop.vulcano.sk a pokiaľ ich po opustení stránok Prevádzkovateľa nevymažete, sú opäť využívané počas vašich ďalších návštev. Prevádzkovateľ používa Cookies k zlepšeniu funkčnosti webových stránok a zjednodušeniu vašej ďalšej návštevy, najmä pre tieto činnosti:
• uloženia predvolieb a nastavenia, ktoré umožňujú, aby webové stránky Prevádzkovateľa fungovali správne.
• zabezpečenia. Cookies používame na odhaľovanie podvodov a zneužitia webových stránok Prevádzkovateľa.
2.2. Prevádzkovateľ na základe súborov cookies nie je schopný identifikovať dotknuté osoby na úroveni konkrétnej fyzickej osoby. Cookies z vášho počítača alebo z iného zariadenia môžete ľahko vymazať pomocou vášho prehliadača. Návod, ako zaobchádzať so súbormi cookies a ako ich odstrániť, nájdete v ponuke „Pomoc" vášho prehliadača. V takom prípade je ale možné, že sa vám niektoré časti stránok Prevádzkovateľa nebudú zobrazovať správne, ich prezeranie pre vás bude zložitejšie a nebude sa vám zobrazovať ponuka výrobkov zodpovedajúcich práve potrebám Prevádzkovateľa. Ak budete používať webové stránky Prevádzkovateľa bez zmeny nastavenia, budeme to považovať za súhlas s používaním cookies na našich stránkach.

 

Prihlásenie

Zabudnuté heslo

Predvoľby súkromia
Cookies používame na zlepšenie vašej návštevy tejto webovej stránky, analýzu jej výkonnosti a zhromažďovanie údajov o jej používaní. Na tento účel môžeme použiť nástroje a služby tretích strán a zhromaždené údaje sa môžu preniesť k partnerom v EÚ, USA alebo iných krajinách. Kliknutím na „Prijať všetky cookies“ vyjadrujete svoj súhlas s týmto spracovaním. Nižšie môžete nájsť podrobné informácie alebo upraviť svoje preferencie.

Zásady ochrany osobných údajov

Ukázať podrobnosti
Naša webová stránka ukladá údaje na vašom zariadení (súbory cookie a úložiská prehliadača) na identifikáciu vašej relácie a dosiahnutie základnej funkčnosti platformy, zážitku z prehliadania a zabezpečenia.
Môžeme ukladať údaje na vašom zariadení (súbory cookie a úložiská prehliadača), aby sme mohli poskytovať doplnkové funkcie, ktoré zlepšujú váš zážitok z prehliadania, ukladať niektoré z vašich preferencií bez toho, aby ste mali používateľský účet alebo bez prihlásenia, používať skripty a/alebo zdroje tretích strán, widgety atď.
Používanie analytických nástrojov nám umožňuje lepšie porozumieť potrebám našich návštevníkov a tomu, ako používajú našu stránku. Môžeme použiť nástroje prvej alebo tretej strany na sledovanie alebo zaznamenávanie vášho prehliadania našej webovej stránky, na analýzu nástrojov alebo komponentov, s ktorými ste interagovali alebo ste ich používali, zaznamenávanie udalostí konverzií a podobne.

Prihlásenie

Zabudnuté heslo

Súkromie - potvrdenie *

Obsah stránky je určený osobám starším ako 18 rokov

Produkt bol vložený do košíku
Pokračovať v nákupe Objednať