Pizza con Lievito Madre Naturale

Pizza con Lievito Madre Naturale

Pizza con Lievito Madre Naturale Čítajte viac

Recept

Popis

Suroviny
300 g múky Farina 00 | W200 – Linea Le Farine Per Tutti
200 g múky Farina Tipo 0 Tipo Manitoba | W350 – Linea Le Farine Per Tutti
10 g soli
20 g olivového oleja
30/320 ml vody (teplá v zime, studená v lete)
25 g prírodného materského droždia

Postup - talianske cesto na pizzu

Najprv všetko ručne zmiešajte ingrediencie (ak chcete použite planetárny mixér, nastavte ho na nízku rýchlosť). Keď je cesto hladké a homogénne, vložte ho do dostatočne veľkej misy a nechajte kysnúť 30/40 minút pri izbovej teplote.
Po kysnutí cesto rozvaľkáme na vopred vymastený plech, povrch posypeme paradajkami ochutenými podľa chuti a necháme ešte 90 minút kysnúť.
Po vykysnutí pečte pizzu v predhriatej rúre na 210/220 ° 12/14 minút, potom ju vyberte z rúry, pridajte mozzarellu a ingrediencie, ktoré uprednostňujete a dopečte ďalších 10/12 minút.

Diskusia 0

Žiadne komentáre

Nový komentár

Hodnotenie 0

Zatiaľ bez hodnotenia. Buďte prvý!

Pridať

Žiadne komentáre

Nová otázka k produktu

Kontrolný kód

i

Nový komentár

Kontrolný kód

i

Prihlásenie

Zabudnuté heslo

Predvoľby súkromia
Cookies používame na zlepšenie vašej návštevy tejto webovej stránky, analýzu jej výkonnosti a zhromažďovanie údajov o jej používaní. Na tento účel môžeme použiť nástroje a služby tretích strán a zhromaždené údaje sa môžu preniesť k partnerom v EÚ, USA alebo iných krajinách. Kliknutím na „Prijať všetky cookies“ vyjadrujete svoj súhlas s týmto spracovaním. Nižšie môžete nájsť podrobné informácie alebo upraviť svoje preferencie.

Zásady ochrany osobných údajov

Ukázať podrobnosti

Prihlásenie

Zabudnuté heslo

Súkromie - potvrdenie *

Obsah stránky je určený osobám starším ako 18 rokov

Produkt bol vložený do košíku
Pokračovať v nákupe Objednať