Patè cremoso di sgombro e mandorle

Patè cremoso di sgombro e mandorle

Krémová paštéta z makrely a mandlí Čítajte viac

Recept

Popis


ZLOŽENIE:

300 g. Konzervovaná makrela v olivovom oleji (chutnejšia). Odkvapkaná hmotnosť
2 čajové lyžičky Pesto di Madorla
Jeden zemiak asi 100 g
Dve čajové lyžičky nakladaných kapár - Capperi - Zuccato

PRÍPRAVA:

Zemiak umyte a dajte zovrieť. Hneď ako sa uvarí, odstráňte kôru a roztlačte ju pomocou vidličky na tanieri. Scedíme makrelu, necháme bokom len lyžičku oleja z tej istej makrely.
Vložte ju do šálky alebo do mixéra. Pridajte zemiakovú kašu, kapary a začnite mixovať. V tejto fáze nepridávajte soľ, pretože makrela a kapary jej veľa pustia. Ak je zmes príliš hustá, pridajte lyžicu oleja a pokračujte v mixovaní. Teraz pridajte dve polievkové lyžice mandľového pesta a pokračujte v miešaní, kým nebude kompaktné a homogénne. Ochutnáme, podľa potreby dochutíme soľou.
Paštétu vložte do dózy prikrytej vrchnákom, prípadne do misky prikrytej plastovou fóliou a uložte do chladničky na pár hodín odležať, kým ju nebudete musieť použiť.
Ak chcete, pridajte trochu papriky!

Diskusia 0

Žiadne komentáre

Nový komentár

Hodnotenie 0

Zatiaľ bez hodnotenia. Buďte prvý!

Pridať

Žiadne komentáre

Alternatívne produkty

Nová otázka k produktu

Kontrolný kód

i

Nový komentár

Kontrolný kód

i

Prihlásenie

Zabudnuté heslo

Predvoľby súkromia
Cookies používame na zlepšenie vašej návštevy tejto webovej stránky, analýzu jej výkonnosti a zhromažďovanie údajov o jej používaní. Na tento účel môžeme použiť nástroje a služby tretích strán a zhromaždené údaje sa môžu preniesť k partnerom v EÚ, USA alebo iných krajinách. Kliknutím na „Prijať všetky cookies“ vyjadrujete svoj súhlas s týmto spracovaním. Nižšie môžete nájsť podrobné informácie alebo upraviť svoje preferencie.

Zásady ochrany osobných údajov

Ukázať podrobnosti

Prihlásenie

Zabudnuté heslo

Súkromie - potvrdenie *

Obsah stránky je určený osobám starším ako 18 rokov

Produkt bol vložený do košíku
Pokračovať v nákupe Objednať