TERITÓRIUM : Piesočnaté pôdy lávového pôvodu, ktoré sa nachádzajú na severnej strane Etny, v nadmorskej výške 600 – 800 m nad morom, podliehajú silným teplotným zmenám medzi dňom a nocou.
Zber: Ručný zber hrozna v prvých desiatich dňoch októbra.
Vinifikácia: krátka studená macerácia hrozna predpokladá jeho prechod do fázy jemného lisovania a fermentácie pri kontrolovanej teplote.
Zrenie: 4 mesiace v nerezových nádržiach pred fľaškovaním.
FARBA : kryštálová ružová s odleskom slnka zapadajuúceho za sopkou Etna
BOUQUET : harmonická chuť obohatená o intenzívnu vôňu červeného ovocia s elegantnou kvetinovou nôtou .
Chute a vône, ktoré oživujú zmysly a dobre sa prezentujú v jemnej ružovej farbe.
SERVÍROVANIE : Excelentné víno ku každej príležitosti
TEPLOTA PRI SERVÍROVANÍ : 12-14 C
Žiadne komentáre
Žiadne komentáre
16 €
Nový komentár