Obsah alkoholu: 12,5 %
Ph: 3.41
Kyslosť: 5,6 g/l
Počet fliaš: 44 000
Oblasť: Castiglione zo Sicílie
Vek viniča: 15-20 rokov.
Nadmorská výška: 720-750 m/m
Typ pôdy: aluviálna láva a ílovitá láva
Úroda: Výber trsov na rastline a ručný zber do debničiek
Obdobie zberu: Posledný septembrový týždeň
Vinifikácia: Studená macerácia cca 24 hodín a následná statická defekácia. Fermentácia prebieha v oceli
pri kontrolovanej teplote 16°C po dobu cca 20-25 dní.
Spresnenie: Víno zreje v oceli na kaloch asi 6 mesiacov.
Servírovanie : Pikantné vegetariánske jedlá, surové ryby, morské plody, ryby, Sushi, cestoviny s morskými plodmi, vyprážaná modrá ryba
Žiadne komentáre
Žiadne komentáre
18 €
Nový komentár