Pappardelle all’uovo fatte in casa

Pappardelle all’uovo fatte in casa

Domáce vaječné pappardelle Čítajte viac

Recept

Popis

Suroviny

300 g múka Farina Biologica tipo 00
3 čerstvé vajcia
1 polievková lyžica soli
Ragú podľa chuti

Postup
Z múky vytvorte fontánu s otvorom v strede, potom pridajte vajcia a soľ. Intenzívne miesime 3 až 4 minúty, kým nezískame hladkú a homogénnu konzistenciu. V tejto chvíli vytvorte guľu, pomúčte ju, zabaľte do utierky a nechajte asi pol hodiny odpočívať.
Po odležaní cesto rozrežte na 5 alebo 6 častí, ktoré potom preneste do formy na cesto. Cesto zvinieme a nožom ho nakrájame tak, aby vzniklo pappardelle.
Pokračujte vo varení: vodu priveďte do varu, osoľte a pappardelle povarte asi 2 minúty. Po príprave scedíme a okoreníme.

Diskusia 0

Žiadne komentáre

Nový komentár

Hodnotenie 0

Zatiaľ bez hodnotenia. Buďte prvý!

Pridať

Žiadne komentáre

Alternatívne produkty

Nová otázka k produktu

Kontrolný kód

i

Nový komentár

Kontrolný kód

i

Prihlásenie

Zabudnuté heslo

Predvoľby súkromia
Cookies používame na zlepšenie vašej návštevy tejto webovej stránky, analýzu jej výkonnosti a zhromažďovanie údajov o jej používaní. Na tento účel môžeme použiť nástroje a služby tretích strán a zhromaždené údaje sa môžu preniesť k partnerom v EÚ, USA alebo iných krajinách. Kliknutím na „Prijať všetky cookies“ vyjadrujete svoj súhlas s týmto spracovaním. Nižšie môžete nájsť podrobné informácie alebo upraviť svoje preferencie.

Zásady ochrany osobných údajov

Ukázať podrobnosti

Prihlásenie

Zabudnuté heslo

Súkromie - potvrdenie *

Obsah stránky je určený osobám starším ako 18 rokov

Na stránke sa pracuje.

Produkt bol vložený do košíku
Pokračovať v nákupe Objednať