Tortelli di erbette e ricotta Ingredienti

Tortelli di erbette e ricotta Ingredienti

Tortelli s bylinkami a ricottou Čítajte viac

Recept

Popis

Suroviny

500 g múky Farina Tipo 0 100% 
5 vajec
300 g Parmigiano Reggiano
400 g čerstvej ricotty
100 g masla
500 g mangoldu
Soľ podľa chuti

Postup

Začnite s prípravou cestovín: múku zapracujte spolu s vajíčkami a štipku soli. Keď máte elastické a hladké cesto, zabaľte ho do papierovej vreckovky a nechajte asi 20 minút odpočívať.
Počas odležania cestovín si môžete pripraviť plnku: do misky pridajte Parmigiano Reggiano a uvarené a nasekané bylinky k ricotte, premiešajte a podľa potreby dosoľte.
Pokračujte pomúčením pracovnej plochy (najlepšie drevenej) a vyvaľkajte vaječné cestoviny na tenký plát: navrch poukladajte plnku, pričom dávajte pozor, aby boli kôpky dobre od seba.
Po dokončení tohto kroku preložte pečivo na seba tak, že prstami dobre zatlačíte okolo plnky, aby ste odstránili vzduch a okraje dokonale priľnuli. Tortelly nakrájajte ozubeným kolieskom, uvarte ich vo veľkom množstve osolenej vody a po scedení premiešajte s maslom a veľkým množstvom parmezánu Reggiano.

Diskusia 0

Žiadne komentáre

Nový komentár

Hodnotenie 0

Zatiaľ bez hodnotenia. Buďte prvý!

Pridať

Žiadne komentáre

Alternatívne produkty

Nová otázka k produktu

Kontrolný kód

i

Nový komentár

Kontrolný kód

i

Prihlásenie

Zabudnuté heslo

Predvoľby súkromia
Cookies používame na zlepšenie vašej návštevy tejto webovej stránky, analýzu jej výkonnosti a zhromažďovanie údajov o jej používaní. Na tento účel môžeme použiť nástroje a služby tretích strán a zhromaždené údaje sa môžu preniesť k partnerom v EÚ, USA alebo iných krajinách. Kliknutím na „Prijať všetky cookies“ vyjadrujete svoj súhlas s týmto spracovaním. Nižšie môžete nájsť podrobné informácie alebo upraviť svoje preferencie.

Zásady ochrany osobných údajov

Ukázať podrobnosti

Prihlásenie

Zabudnuté heslo

Súkromie - potvrdenie *

Obsah stránky je určený osobám starším ako 18 rokov

Produkt bol vložený do košíku
Pokračovať v nákupe Objednať