Omeletová roláda s pistáciovým pestom Brontese je z nutričného hľadiska jedinečné, zdravé a kompletné jedlo a jej dobrotu ocenia všetci stravníci. Omeleta je veľmi jednoduchá na prípravu a výborná aj k moru, je určená aj na prezentovanie ako studené predjedlo.
Ingrediencie
6 vajec
30 g strúhaného syra
150 g roztierateľného syra
150 g uvarenej šunky
50 gramov pesta Brontese
30 g nasekaných pistácií
Soľ a korenie podľa chuti
Metóda
Vajcia rozbijeme do misky a pridáme nastrúhaný syr, štipku soli a korenia a pesto Brontese. Metličkou premiešame a vylejeme na plech vystlaný papierom na pečenie a pečieme pri 180 stupňoch 10 minút. Po upečení vyberte omeletu z rúry a položte ju na gril, ktorý prikryjete potravinovou fóliou. Po vychladnutí obložíme nátierkovým syrom, šunkou a nasekanými pistáciami. Pomocou pergamenu ho zvinieme a dáme aspoň na hodinu do chladničky. Potom nakrájame na plátky a podávame.
Žiadne komentáre
Žiadne komentáre
Nový komentár