Zloženie : pšeničný škrob bez lepku, kukuričný škrob , sušené odtučnené mlieko , cukor, vláknina zo semien Psyllium,vláknina Inulina.
Môže obsahovať mandle.
Recept na domácu PIZZU : bezlepková múka, voda 900g / teplota 6-8 C /, sušený kvások 10g, olej 50g, soľ 30g.
Postup : zmiešame múku s kváskom, vodou a soľou v stroji a na rýchlosti č. 2 ho miesime 5 min.,
pridáme olej a cesto necháme miesiť v stroji na maximálnej rýchlosti ešte 2 min.
Cesto necháme oddýchnuť v chladničke pri teplote 4 C - 60 minút.
Cesto rozdelíme na rovnaké bochníky s váhou 250/280 g a opracujeme ho do hladka.
Roztiahneme cesto na plech a pridáme ingrediencie.
Pečieme v zohriatej rúre na 350C : 2- 3 minúti.
Prajeme Vám dobrú chuť.
Žiadne komentáre
Žiadne komentáre
8 €
Nový komentár