IDEÁLNE PRE: Chlieb a focaccia.
VÝŽIVOVÉ ASPEKTY: tento tip múky má intenzívnu vôňu a chuť. farba he tmavšia ako pri tipe 1. Je známa ako múka polocelozrnná s visokým 45/ obsahom vlákniny. Je dôležitou súčasťou vyváženej stravy vďaka vysokým nutričným hodnotám .
ORGANOLEPTICKÉ VLASTNOSTI: V múke 2. typu sa pšeničné zrno pred-melie abrazívnym spôsobom, pri ktorom sa eliminujú vonkajšie vrstvy zrna , má vyšší obsah vlákniny a minerálnych solí ako bežná múka typu 00, 0 a 1.
POUŽITIE: Ideálna najmä na prípravu domáceho chleba a focaccie .
Alergény: lepok . Môže obsahovať stopy sóje , sezamové semienka a horčicu.
Balenie: 1 kg
Žiadne komentáre
Žiadne komentáre
2,30 €
Nový komentár