Maritozzi salati
Predstavujeme Vám "Slaných manželov" Čítajte viac

Recept

Popis

Suroviny

120 g múky typu 0 W 270
125 g múky typu 0 Manitoba
5 g čerstvých pivovarských kvasníc
125 ml vody
10 g cukru
20 g oleja zo semien
30 g masla
1 žĺtok
1/2 lyžičky soli

Postup

Vo vode najskôr rozpustite droždie a cukor, potom po troškách pridajte preosiatu múku. Všetko miešame 10 minút pomocou mixéra, pridáme aj vajce, žĺtok a soľ. V tomto okamihu presuňte cesto do misy a nechajte ho kysnúť, kým sa nezdvojnásobí (môže to trvať 3 hodiny).
Keď je kysnutie hotové, rozdeľte cesto na 4 alebo 6 (v závislosti od konečnej veľkosti, ktorú chcete získať), získané guľky a dajte im oválny tvar. Každú guľku položte na plech pokrytý papierom na pečenie a nechajte kysnúť ďalších 40/50 minút.
Po druhom odpočívaní povrch potrieme trochou mlieka a pečieme pri 180° a v statickom režime asi 40 minút. Uvarené ich nechajte úplne vychladnúť na mriežke, potom ich vyryjte na povrch, aby sa vytvorilo V a doplňte podľa chuti.

Diskusia 0

Žiadne komentáre

Nový komentár

Hodnotenie 0

Zatiaľ bez hodnotenia. Buďte prvý!

Pridať

Žiadne komentáre

Alternatívne produkty

Nová otázka k produktu

Kontrolný kód

i

Nový komentár

Kontrolný kód

i

Prihlásenie

Zabudnuté heslo

Predvoľby súkromia
Cookies používame na zlepšenie vašej návštevy tejto webovej stránky, analýzu jej výkonnosti a zhromažďovanie údajov o jej používaní. Na tento účel môžeme použiť nástroje a služby tretích strán a zhromaždené údaje sa môžu preniesť k partnerom v EÚ, USA alebo iných krajinách. Kliknutím na „Prijať všetky cookies“ vyjadrujete svoj súhlas s týmto spracovaním. Nižšie môžete nájsť podrobné informácie alebo upraviť svoje preferencie.

Zásady ochrany osobných údajov

Ukázať podrobnosti

Prihlásenie

Zabudnuté heslo

Súkromie - potvrdenie *

Obsah stránky je určený osobám starším ako 18 rokov

Na stránke sa pracuje.

Produkt bol vložený do košíku
Pokračovať v nákupe Objednať