Zloženie: Catarratto a malé percentá Viognier
Obsah alkoholu: 13 °
Ph: 3.18
Kyslosť: 6 g/l
Počet fliaš: 80 000
Oblasť: Castiglione di Sicília
Vek viniča: 15 rokov
Nadmorská výška: 720 metrov nad morom
Typ pôdy: aluviálna láva
Úroda: Výber trsov na rastline a ručný zber do debničiek.
Obdobie zberu: Prvých desať septembrových dní
Vinifikácia: Studená macerácia a následná statická defekácia. Fermentácia prebieha pri kontrolovanej teplote 16° po dobu 20 dní.
Upresnenie: Zušľachťovanie je v oceli v kontakte s kvasinkami asi 3 mesiace.
Servírovanie : vyprážané ryby, predjedá z rýb , sendviče.
Skúste to s: Sushi and Sashimi, Club Sandwich.
Žiadne komentáre
Žiadne komentáre
12,50 €
Nový komentár